tisdag 15 februari 2011

Got a fucking itch..

Hatar att det är så saatans kallt ute. Mina händer mår skit. Helt spruckna trots lager på lager av handkräm och fet salva. Får t o m ont i benen när jag går hem från jobb, alltså oooont... Det ska vara vår nu...det tycker jag.. Hade jag bestämt.. men icke... Skitväder säger jag bara..

Har kommit igång med vårt kääära datasystem nu. Det kommer väl att gå...ja..sådääär.. Snällt sagt..^^ Vi kör på så får vi se. Det är rätt skönt att bara sitta inne nu när det är så kallt. Tycker så synd om mina kolleger som måste gå ute. Vi har kaffeapparat på 40, mmmmm cafe latte <3

Har fått dille på sallad.. Massa oliak grönsallader, sockerärtor och vindruvor.. Mmmmmm.. Ska försöka mig på att köra lite flytande ett tag, får se hur det går ^^. Idag har gått helt okej, lite huvudvärk men det kan lika gärna vara 8 tim framför en dator på jobb, plugg hemma sen matlagning och nu lite dator till.. Lite drygt att laga värsta köttfärslimpan med sås o potatis när man ska dricka soppa haha..

H jobbar, halva natten.. Fattar inte hur han pallar. Jag hade sökt nytt jobb men han är ju som han är. Pojkar kan vara lite tjuriga av sig. jag borde plugga men har faktiskt ingen ork till det idag, får bli på torsdag och fredag, ledig dag är bra plugg dag =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar