onsdag 3 november 2010

Dagen 307

Jag vill nog ha en ny mobil.. Nog.. Trivs ju bra med min gamla skrutt men är lite sugen på en iPhone. Tror jag vill ha lite roliga appar.. och några ångestframkallande appar med.. Känns lite mer 2010 än min nuvarande. Ibland får man lov att vara lite prylig av sig..^^

Meen det lär inte hända denna månaden.. Och inte nästa heller.. Har verkligen shoppat loss, frivillig och ofrivilligt.. Ofrivilligt är tandläkare. Inte för det kosta så himla mycket men jävligt sura pengar att lägga på att ha ont. För jaa det gör ont att dra ut en tand..Vaknade inatt trots ipren och trodde jag skulle bli gaaalen. sen får jag käka penicillin med, hur skoj är det? sista han säger till mig är att man ju inte får blanda sprit med pillerna. Jag bara nej nej det är ingen fara, jag dricker inte så..sen när jag gått ut genom dörren kommer jag på att jag ju fyller år om några dagar.. Liiite sprit hade man ju kunnat få ner då liksom..
Och det är min andra ofrivilliga utgift.. mat o grejs.. Inte för det inte är skoj att fylla år men det är lite överskattat. Socialt umgänge är väl bra iofs =)

Sen är det ju en hel drös med frivilliga utgifter..^^ Som ett sängöverkast.. Jag tyckte jag gjorde värsta fyndet. Det kostade mig 1000 kr men priset i affären var 5495.. Fynd väääl?? Får se om H håller mig med haha. sen måste jag fixa en ny vinterjacka. "Nackdelen" med att faktiskt ha gått ner i vikt, min förra passar mig inte. Och sen vill jag ha en ny soffa... jag vill, jag vill, jag vill.. Så det ska jag fanimej köpa med.. Drygt med 6 v leverans.. Hade jag fått köpa den från början hade jag typ haft den nu... Grr på H...:P

Ser fram emot imorgon, sista dagen på jobb för denna veckan. Ska bli så skönt att vara ledig lite. Även om jag har fullt upp så är det skönt att slippa gå upp kl 5. Myskläder och tedrickande hela dagen på fredag ^^ (önsketänkande)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar