måndag 1 november 2010

Dagen 305

..ja eller något.. vem orkar hålla räkningen?? Det är kallt, grått och snart vinter så ide nästa. Fan vad jag önskar jag var en björn alltså.. Och vem orkar blogga var dag? Jag förstår inte hur ni har tid, ork eller ens lust?
jag hör bara av mig till er när jag vill kräkas. Snällt va.. Idag vill jag dock inte kräkas speciellt mycket, bara av min eventuellt kommande migrän i så fall. Försöker hindra den med diverse brusiga tabletter. Med varierande resultat måste jag säga.

Allt är som vanligt..jobbar, äter , pluggar (då o då) sover när tid finns och ögonen stängs, frivilligt eller ofrivilligt. Så blaa bla blaa blllaaaa..

Till ovanligheterna hör IKEA besök.. Inte ett.. Inte heller två utan TRE.. Varför inte bara flytta in?? Där finns ju allt. Sängar, toaletter, garderober, leksaker och MAT. Var första gången där med Camilla. Vi käkade typ trerätters för 51 spänn.. Vem fan kan laga mat för det hemma ens?? Får en lite att undra vad fan har dom i köttbullarna??

Gången efter var med jobb.. Hela skaran.. Och så klart skulle dom äta.. Måns måste äta var tredje timme annars exploderar han. Tror jag iaf.. Det är iaf viktigt. Märks då vi jobbar helg.. "Vi tar det seeeen..jag måste ääääta..det har gått 2 h o 58 min....det är kriiiis..." <3 man får lov att ha skoj med sina kollegor ibland. Dom käkade iaf frukost. Jag klarar inte riktigt av äggröra och köttbullar till frukost så jag tittade på :P

Tredje gången skulle H följt med. Så klart hade vi delade meningar om vad vi skulle göra där så han fick gå hem. Lysande röd och smått förargad gjorde jag IKEA själv, utan fika.. Kom på när jag betalat att ja jag hade ju ingen bil hem och ett paket på typ 20 kg under armen och kassar med glas och ljus. Meen.. är man arg så går allt och i Malmö kan man åka taxi överallt..:P

Och det kommer bli en fjärde gång på IKEA inom kort för dom hade så klart slut på mina grejer. Huuur kan IKEA ta slut liksom?? Världens största varuhus och så har dom slut.. På gardiner och sängkläder. Upprörande..:P
Tanken var att jag skulle ha fixat till mitt hem lite inför helgen. Börjar verkligen närma mig 30 sträcket. 1 år till sen kan man inte längre svara : 20+.. när någon frågar om ens ålder. Sen att jag ser ut som 65 är en helt annan femma. Det är massa jobb när man fyller år. Det borde faktiskt vara så att om man fyllde år skulle andra fixa något till en så man slapp, just för det var ens födelsedag.. Inte tvärtom..

Något annat som inte hör till vanligheterna och som inte alls är så skoj är att Anton varit sjuk extremt mycket. Han har värsta magproblemen. Vi har varit på vår vårdcentral, jourcentralen, hos läkare och på apoteket. Nu går stackaren på diet, massa frukt, inget bröd eller pasta. Jag är glad att det inte var värre, typ blindtarmen eller så men det är så sjukt jobbigt när han inte mår bra. I natt var han uppe till och från från typ 12.. Jag blir lite grinig om jag inte får sova mitt i natten om man säger så.

Just nu luktar det pannkaka här hemma.. Vilket är himla freaky eftersom jag gör potatisgratäng med choritzo.. sömnbrist kanske får mig att hallucinera.. Jippie...^^

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar