lördag 27 mars 2010

Dagen 86

Fan vilken huvudvärk jag haft sista tiden. Helt sjukt.. Kommit och gått hela tiden, jag blir helt matt och super irriterad. Idag är första dagen då jag faktiskt varit ute och mått toppen. Och då regnar det. ^^ Någon där uppe har iaf humor...

Min första kurs är avklarad, nästa börjar på måndag.Snabba ryck här. Lika bra. Kom på att det är inte många månader tills jobb nu. Min chef ringde mig, det sa jag kanske. Hon undrade om jag ville komma och jobba på sommaren. Mitt svar var ett undrande: MÅSTE jag inte det? Men mjo...tydligen..hihih.

Påsk med.. Lov.. Var på vellingeblomman. Köpte mina första balkongblommor idag.. Lite penséer, lavendel och en citronmeliss. Har nu fått lite groddar på tomaterna med så snart blir det några krukor till. Men har dålig fantasi detta året..vet inte vad och var jag ska ha där ute..

H har rymt, han har sitt nya garage från idag, så han är som en femåring på julafton. Han ska fixa o greja.. Anton är hos Talha.. O jag är här.. Har tömt lite från tvskåpet, det kommer tydligen en ny tv imorgon. Jag har stått emot såå länge, nu är jag besegrad. Det kommer en platt tv..:P hahah Jävla skit är det.. Så skåpet ryker, likaså skåpet. H jublar :P (men men jag fick min matta iaf hahah)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar