tisdag 23 mars 2010

Dagen 82

Om jag var äcklad av insekterna skulle det bli värre :D
Igår var Anton på Lyktan, en fritidsgård här ute. Dom har öppet mellan 18-20, han och Talha brukar vara där heeela tiden. Han kom dock hem lite tidigare, själv och som mamma blir man ju lite orolig när barnen ändrar sina vanor. Jag frågade om det hänt något, om dom blivit ovänner eller om det var något annat. Men inget. Han gick in och la sig på sängen och tittade på tv. Efter en stund kom han och sa han hade ont i magen så jag bäddade ner honom och frågade om han behövde ha en spann, just in case men nej det var lugnt. Såå faaaan heller.. Efter en stund kaskadspyr ungen rakt ut på golvet. Gå inte på toa o spy, vask, något.. Bara rakt ut.. Hela golvet täcks med halväten korv o makaroner, kläderna han lagt vid sidan om täcks. Och det luktar vidrigt.. Jag täcker det med papper, en hel rulle hushållspapper, moppar, torkar, ulkar, torkar, vädrar, sprayar glade och ulkar lite till.
Till sist är allt borta..och jag frågar honom om han fortfarande mår dåligt, neeej då, pigg som en nötkärna.. Så han somnar om, jag går och lägger mig och somnar jag med. Någon timme senare vaknar jag av att han låter. Då spyr han IGEN, i sängen. Så av med alla sängkläder, tvätta madrass, torka madrass, bädda nytt, allt ut på balkongen. Vädra, spraya glade, moppa, torka..igen.. sen sov vi igen..
H gick o la sig vid 1 i natt..han vaknade efter någon timme av att Anton spydde igen.. Nu i spannen (Jippie) H gick upp och gav honom ett glas vatten o frågade hur han mådde. Anton svarade med ett bra och däckade..hahah. Han är så söt. Men imorse var det bättre. Ingen mer kräk..
Vi var på banken idag. Jag fick låst upp min bankdosa.. tydligen var jag den tredje för dagen som lyckats låsa denna underbara uppfinning, och då var klockan inte ens 11. H skulle banka pengar..hahah. Dom ville inte ha dom. Han var tvungen att ha kvitto med sig för att göra en sån insättning. Han kunde ju syssla med penningtvätt..hahah.
Köpte lite saker till sjuklingen, film o lite bakugan. Förstår mig inte på dagens leksaker men han var lycklig o det är huvudsaken.
H gick och jobbade och vi flummade framför Arthur och minimojerna. Käkade Billy's pizza, vidrigt men Anton ville ha.. Kom på att jag inte gillar dom.. Kollade massa Simpson's. Tills Anton knoppade in runt 21..lagom tid =)
Kollade på Åh herregud med Gardell på svt. Jag älskar det programmet, vet inte om det är för det är Gardell eller om religion. Anyhow.. Vem var med idag om inte lilla Rami...^^ Den är med överallt den hihih.
Nu är det dags att soooova..suss gott =)

2 kommentarer:

  1. Stackars lille Anton :( Skönt att han mår bättre. Stackars lilla Cicci med 2 äckelmoment på 1 dag :)

    SvaraRadera
  2. Haha jaaa..lite mer synd om mig..jag fick ju torka allt..han bara gjorde sig av med det..ganska smärtfritt med..=)

    SvaraRadera