måndag 1 mars 2010

Dagen 60

Äntligen måndag... Ja ni såg rätt.. Jag gillar numer måndagar, anton ska i skolan, jag har lugn o ro, H ska jobba sen men ligger och drar sig en stund till. Rutiner är av godo, iaf enligt mig.
Idag snöar det...igen. Va fan är detta.. Igår så sken solen, man blev glad, upprymd, som en sprallig ko på grönbete. Idag, totalt antiklimax. Skulle gå ut och gå nu på morgonen, men jag ångrade mig. alltså det sved i kinderna av snöregnet som kom. Sånt är inte skoj, alls. Så nu sitter jag med en kopp kaffe och The voice. Latare kan man inte bli ^^
Efter en helg med massa skräp så ska jag vara lite nyttig. Måste nog detoxa bort all Ben & Jerry's jag har i blodet. Fan varför började jag haha. Man blir hooked direkt. Värre än knark :D
Kom på att jag måste till banken en dag. Anton har lyckats låsa min bankdosa. Känns lite så old school, att GÅ IN PÅ ETT BANKKONTOR hahah. Kom på mig själv med att undra var den låg, banken alltså.
Något jag också behöver är nya kläder. Jag skulle ha handlat det igår men kära lilla H stressade ju oss så det blev inget. Idag vill jag inte gå ut ju, kaaallt.. Jag vet det är plusgrader men det känns som kallt ändå. Vi får se vad som händer och sker. Hade massa presentkort igår så det kostade mig inget, kan man ju faktiskt shoppa lite till idag :D
Nu får vi socialisera med H lite, kaffedoften drog upp honom som en magnet =)

Del II
Långt om länge blev det lite shopping, handla med H är ett projekt. Fick iaf tag i en vattenfast mascara. Jag dubbelkollade ^^ Två jeans med. Jag turboshoppar fan bra alltså.
Mer bra saker med att det är måndag är att då är Anton på Lyktan med Talha mellan 18-20. Alltså heeelt jälva själv, fatta så skönt det är. Maten har gått bra idag, hunger är min bästis haha. Man vänjer sig vid det, verkligen. Får nog fan frysa in min enorma stroganoff.
Funderar på att måla naglarna, fick köpt ett nytt lack igår då H tog det andra men jag vet inte. Jag brukar jämt ha målade naglar men nu vet jag inte om jag orkar. Borde klippa ner dom med, har brutit ena tummen och pekfingret, och så klart växer dom andra som ogräs, bara för att liksom.
Jag fyllde på min hater list med raden om pikar, haha. Jag tycker jag pikar, jävligt uppenbart med. Men tydligen inte. Så nu lägger jag ner. Jag hade velat att det skulle vara ganska uppenbart utan att behöva bokstavera med ja..det funka inte. Så nu får det vara så. Inga fler pikar. Hoppas du har det bra iaf.
Nu ska jag gå och plugga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar