söndag 28 februari 2010

Dagen 59

Idag var det sol...alltså den där gula saker där uppe sken, som fan. Det var 7 plusgrader här i stan och det var så underbart. Vi kom iväg idag istället, till Mobilia och så klart.. Biltema.. Denna..underbara..affär, där allt finns men du hittar inte det ^^ H hittade saker iofs. (Vet inte hur) Jag fick allt fint följa med, han var ju med på mobilia, eller ja. Han satt på Espressohouse och sörpla kaffe medan jag o Anton sprang runt. Mitt i allt var det någon som kallade Cicci.. snacka om förvåning när Philla var på mobilia med. Vi har inte setts på evigheter. Hon skulle köpa någon present och jag smink. Jag hade helt slut på eyeliner, o jaa det är katastrof :D Jag stod o letade efter vattenfast mascara i typ en kvart och när jag kom hem såg det ut som jag tagit en vanlig ändå, suuck på mig.

Jag har funderat på att köpa blommor nu jättelänge men det blir liksom inte av. Dels för vi ska ha nya fönster så dom kommer och drar i allt, dels så vet jag inte vad jag vill ha. Så jag sket i det, igen.

Jag är sjukligt uttråkad denna helg, inte för jag vill göra något, men ändå. Har verkligen inte gjort något alls känns det som. H är i garaget och jag bara drar omkring på mig själv. Borde rensa ut bland mitt smink, men det är trååkigt. Borde plugga, men det är trååkigt. Borde laga mat, men det är trååkigt. Ni ser mönstret ja.. Men mat måste jag fixa, blir korv stroganoff..vill du ha? ^^

2 kommentarer: