onsdag 3 februari 2010

Dagen 34

Jag har fortfarande inte kommit över min tragiska förlust..^^ Men mår iaf lite bättre..har ingen aning om varför. H jobbar..som vanligt.. Han spenderade hela dagen med att spela nintendo så jag kan inte säga att det gör mig något att han skulle jobba.. Den där "musiken" kan göra vem som helst galen. Det värsta är att man faktiskt går och nynnar på den..jämt liksom.. Sjukt, I tell you, sjuukt..

Jag har varit duktig idag, pluggat har jag gjort. Mailat in nästa veckas uppgift. Sånt gillar vi. Fick lite smått panik innan. Min pednet funka inte. Jag fick idag en invite av Mikael till scenesound (L). Men för att den skulle funka fick jag klydda lite med med router. Så nu trodde jag att jag fixat så mitt torrentprogram funka men inte mitt pednet.. Men det gick sen..tillsist.. Hatar när min dator är skum och säger emot mig.. Don´t you?

Något jag inte alls är så förtjust i är snön.. Visst kan det vara mysigt med en vit jul, o snö ska komma i massor, men fan inte ligga kvar hur länge som helst. Det är ju ändå februari..liite hopp om vår kunde vi väl fått. Man är inte alls motiverad att gå ut och gå på morgonen. Hade någon mardröm om att jag skulle upp och jobba för lite sen..fy sjutton säger jag bara haha. Jag tycker synd om alla er som jobbar nu.

Appropå mardrömmar..haha. Jag drömde för ett tag sen om att Camilla skulle gifta sig.. Hela alltet var helt sjukt..massa små saker. Men det som var värst var att typ en timme innan kommer hon med en liiiten kort klänning till mig, typ storlek 34 som jag ska komma i. Och jag hade dagarna innan funderat på att jag borde raka mina ben, vem orkar mitt i vintern liksom. Så jag har typ hår överallt, under armarna, benen..lååånga hår överallt.. Så jag försökte komma in i en dusch, men hittade ingen så fick pressa mig in i denna lilla jävla klänning med hår överallt. Haha som jag skrattade när jag vaknade..

1 kommentar: