måndag 1 februari 2010

Dagen 32

Okej, denna gången hade jag en bra ursäkt för att inte ha skrivit något... Snyft.. Hela min dator kraschade. I torsdags gick den inte att starta. Och oavsett hur mycket hjärt-lung räddning jag gjorde så var den död. Fatta ångesten :(
Alla mina bilder är borta. Du vet..man tänker så jämt. Jag ska göra en backup..imorgon.. Min morgondag kom aldrig. Om du bara visste hur jag har svurit denna helg. Nu önskar man att man lagt alla sina bilder på bloggen haha. Men men.. Vissa bilder hade jag ju här o på andra ställen, men många är helt borta. Pappas begravning, semesterbilder, bilder på fester, folk men inte längre träffar.. Mikael försökte hjälpa mig att hitta dom, på hårddisken,men det gick inte.Men ja...inget att göra.. Får se det som en läxa.

Var på bio i lördags. Såg Det regnar köttbullar med H, Anton och Talha. Den var rolig. Jag är väldigt road av 3D, en himla trevligt uppfinning. ^^
Jag är inte så imponerad av Entré dock, vet inte varför men kändes så opersonligt, kallt och stelt. Så inget jag längtar tillbaka till måste jag säga.

Jag hade massa jag ville blogga om i fredags men då hade jag ingen dator så då satt jag halva dagen och spelade mario på Nintendo 8-bitars..idag har jag inget haha. Bara för man kan..
Det kommer kanske mer imorgon..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar