torsdag 31 december 2009

Snart...

Nu är det inte många timmar kvar på detta året. Jag vaknade tidigt i morse av att jag hade en "Favoriter i repris" dröm. Kan tänka mig att nära-döden revyn är något liknande. Var helt okej. Lite annorlunda mot vad jag brukar drömma.
Jag är en sån där tråkig person som inte avger nyårslöften. Det är bara att erkänna, du bryter dom med, eller hur?
För hur vi än gör så är vi ändå samma personer imorgon bitti. Men visst finns det en viss känsla av nyhet, förändring, pånyttfödelse över nyårsafton.
Personligen tycker jag att det är den mest magiska dagen på hela året. Jag älskar smällarna (Ja ljudet med ) ljuset som sprids över himlen. Men stunden efter, då allt tystnat och man ska gå hem är lite melankolisk. Vardagen kommer igen, men det kan ju inte vara för evigt..

Vi får se vad som väntar nästa år. Jag har lärt mig att saker inte alls blir som jag planerar och tänker mig innan så detta året ska jag inte alls fundera på det. Jag gör mina val, andra gör val som påverkar mig.
Vi får hoppas att det blir ett bra år och att jag förändrar de saker jag kan förändra, lär mig acceptera det jag inte kan förändra och uppskattar det fina jag har i livet.

Så gott nytt år på er alla fina människor där ute.

Och en speciell lite hälsning till dig.. Min älskade vän.. få ett underbart år...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar