lördag 19 december 2009

Oh why bother...

Hade massor jag skulle blogga om.. Meen så blev det inte. Musten gick ur mig idag och jag har glömt det där som var så (o)viktigt..
Igår skulle jag gjort mer än jag gjorde.. Ibland blir det så att man har en plan och den inte håller. Fick inte städat så som jag skulle. Jag gjorde det men inte på sånt som syns hahah. Jag flyttade saker. Varför flyger alltid våra saker omkring?? :P
H var lite sen, kan ju ha med vädret att göra så vi fick åka lastbil till mange. Inte Anton emot. Han är hos pappa och det är skönt. Vi har båda två lov nu och det är såå skönt.
Har till sist fått rätt antagningsbesked från skolan.. Vilka människor. Man blir fan rädd när en skola har såå dålig koll. Om dom gör av med några av mina papper i framtiden så ska fan få den där sekreteraren sparkad.
Fick något annat och mycket roligar på posten med igår.. Så jävla förvånad jag blev.
För ett tag sen var vi hemma hos Katti och i hennes kök hängde dom sötaste små vykorten. Jag frågade henne var hon hittat dom men hon mindes inte så direkt. Efter det har jag letat var gång jag varit i en affär med vykort men int ehittat något, inte ens i likhet. Så igår damp det ner ett kuvert i brevlådan med massa kort i och när jag vände på dom så var det Kattis kort. Jag log nog fan från öra till öra. Ska köpa ramar till dom så ska ni få se dom. Såå himla söta.
Tack din underbara lilla varelse =) Min bästa julklapp i år..

I dag ska jag försöka få städat lite till.. ( who knows..hihi) H ska serva bilen. Han hade glömt det hihi.. Känns liksom tryggt att ha gjort det om vi ska köra 60 mil typ. Nu ska jag sätta på lite kaffe och se om han vill göra mig sällskap..
Have a nice day..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar