söndag 13 december 2009

No comprendo

Var på mobilia idag. Hittade till sist en asskön vinterjacka. Ska man till norrland måste man ju pälsa på sig. Vill INTE frysa där uppe..haha. Var jättefint väder här idag. Solen sken, hög luft. Man blev nästan religiös för fan. Så vi promenerade hem jag och Anton. Träffade på Tanja på vägen hem. Var nog ödet som hon sa. Vi pratade om en tröja hon skulle byta. den var sönder men hon hade använt den en gång. Jag menade att hon skulle få pengarna tillbaka. Stärkt av mig cyklade hon glad i hågen till affären och bytade den. Hon var så glad när hon var klar att hon ringde mig och tackade, hon menade att det var ödet att vi träffades bara så där, helt random och att hon gjort så som jag sagt och det hade funkat bra. Ja hon är himla kär hihi. Annorlunda och kär.
Hittade lite annat smått och gott med. Var sjukt förvånad över att det knappt var något folk där. Brukar vara fullt, överallt nu innan jul. Men det var inga köer, ingen stress, ingen trängsel. Me happy.
Är sjukt ovetande om provresultatet på mitt matteprov i fredags, ska få veta imorgon men det känns inte bra.. Tror inte det gick speciellt bra.. får hålla tummarna. Får se om vi firar med att simma eller firar med att drunkna..hahah..jag gör ALDRIG om det igen..

Nu är det tänkt jag ska läsa på om Stockholms blodbad o Aralsjön.. (hur jävla många gånger kommer jag säga analsjön då...:P ) Detta kommer gå bajs.... Och för övrig är jag på just bajshumör.. o det är DITT fel..^^

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar