torsdag 26 november 2009

Skitsnack...

Jag satt en dag ( i rent undersökande syfte) och klickade på den där knappen där uppe där det står nästa blogg på. Har ni provat? Alltså gör inte det..hahah. Inte för min blogg är skojig på något vis men va fan.. Alla bloggar om sina barn. Alltså verkligen bara om sina barn. Typ 3/4 bloggar var om någons unge.. Så jävla drygt.. Mamma hit o mamma dit. Jag förstår inte det konceptet. När tjejer får barn så blir dom bara mammor.. Barnen är små under som man ska avguda och sätta på en pedistal.
Missförstå mig inte. Jag älskar Anton över allt annat. men det är så självklart för mig att jag inte behöver basunera ut det var dag, överallt. Och så jävla intresserade är vi andra inte av era barn och vad era barn gör. Det tror jag folk förstår men liksom undviker att tänka på. Deras lilla mirakel är ju sååå speciellt... ZZZzzzzZZZzzzz

Såå vad mer kan vi kräka på när vi ändå håller på =)Jag kan ju berätta att jag är rätt olycklig, av olika anledningar men n är iaf att vårt hus ska renoveras. Tydligen är det dags att byta ut murbruket mellan teglet. Så vecka 2 plastas vårt hus in, och ska så förbli i typ 15 veckor. Under desa veckor ska dom slå bort murbruket och sätta upp nytt. Jag som har valt att då plugga heltid på distans fick en lite snäll uppmaning om att tejpa in mina fönster, ta bort allt i fönsterkarmen (har du varit här så vet du att jag utnyttjar den platsen rätt friskt) då allt där kan skakas bort (!!!!) och köpa mig öronproppar.. Den enda ljuskällan är då balkongen.. Fatta att jag inte alls känner för att julpyna, jag kommer fan vara inslagen själv som ett jävla paket ju. Det enda som skulle kunna vara det minsta lilla positivt ( o inte på hästlängder väger upp det hela) är att det är en hel drös med pojkar som kommer springa här. Men ja va fan hjälper det mig.

Hihi imorgon ska jag försöka med årets kup..:P jag ska försöka få med mig H och simma.. Det du.. Lyckas jag med det så kan jag allt..hihi. Han är sån att han tycker allt är så jävla lätt, så nu tycker jag han ska upp till bevis. Han ska fan få simma den lilla räkan...^^ Hade varit skoj att ta foto på det som bevis men tror inte man får det där inne..hahha..

Nu väntar min psykologibok på mig, prov på måndag..suck..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar