söndag 29 november 2009

Merry freaking xmas ?

Jag sitter just nu och suger ut det sista ur helgen.. det känns bra. Söndagar är inte längre såna ångestdagar som dom var. Det är himla mysigt. Anton är hos pappa. H är på jobbet. Bara jag och massa dammråttor hemma. Och ja dom ska jag få undan är det tänkt. Men just nu är det bara lugnt och skönt.

Har kommit igenom alla mina kapitel till provet imorgon. Skrivit anteckningar som jag ska plugga på under kvällen. Jag har dammsugit..det är en underbar uppfinning..dammsugaren. Tänk om man fått köra sopkvast liksom.. Tråååk.

Vi ska ju som sagt åka bort i jul. Låångt bort hihi.. Så ingen gran här hemma, inte lönt då katterna ska vara ensamma. Eller ja inte helt men nästan. Mutat min kära kusin att passa dom =) Så jag hängde mina julgranskulor i gardinen istället. Kom på nu att kanske sitter dom inte kvar där när vi kommer hem. Meen dom är upphängda med nålar så hoppar man får man skylla sig själv. Dom säger ju katter ska vara smarta djur =)
Den som lever får se..

Var hos Desi i torsdags. Fick ett infall och åkte dit vid 20 typ. Vi drack glögg, snackade massa. Trevligt värre. Hjorton glögg är lätt årets glögg. Hon hade den alkofria varianten, jag köpte så klart den med sprit i..:P Ska det vara så ska det. Gott är det iaf så det går jag o smuttar på idag medan jag pyntar lite. Snart kommer Anton hem och friden är över.. Inte riktigt men lite. Har en ensamkväll i kväll så ska njuta av den med Mr Pitt (Troja) och mina anteckningar.

Enya – May It Be min absoluta favoritlåt idag.. den är såå mjuk o mysig, lite så julig med.
Nu har man gjort alla sina förhalningsgrejer som städa, duscha, glöggat.. Så nu måste jag börjar plugga lite..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar