onsdag 14 oktober 2009

Öppet hus..

Kan man sova dåligt eller vad.. Tror jag vaknade fem gånger i natt.. Klockan halv fyra var jag uppe och drack.. Jag hade kunnat dricka ett badkar.. Otroligt hur jobbigt det är när man inte sover ordentligt..
Idag har vi varit i skolan med Anton. Det var öppet hus så det var massa barn och föräldrar överallt. Det var himla skoj. Först hade dom syslöjd. Dom syr först på papper, så dom lär sig sy med maskin. sen efter det får dom göra en slöjdpåse. Dom var himla duktiga. Det märktes att det bara var halvklass. Lugn och ro. Annat var det sen när det var helklass. Dom övade på engelska, färger och kläder. Sen var det rast, kallt som sjutton är det ute. Man får lätt ha på sig lager på lager nu för tiden. Dom har varit på Skåneresa och läraren hade gjort en liten film av bilderna. Dom hade varit i bl.a Ystad, Kåseberga, Lund och tittat på massa olika saker. Ales stenar, Domkyrkan..Olika gamla hus och sånt.. Tydligen var kobajset vid Ales stenar roligast..
Sen var det lunch så vi fikade i matsalen med barnen. Sen gick jag o H hem, dom hade bara rast o musik men vi åkte o handlade o lite sånt.
Snart ska jag tvätta..vilket är lagom skoj..vila middag någon? :P haha.. PRO nästa...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar