torsdag 15 oktober 2009

Hugger i sten..

När Anton gått till skolan idag bäddade jag ner mig i soffan och somnade. Jag skulle sova en liten stund hade jag tänkt, jag vaknade 12. Inte alls min grej men jag var väl trött..^^ Jag fick röven ur soffan..finally.. Gjorde min psyk läxa..alltid något.. Fortfarande ont i armen..undrar vad fan jag har gjort..Oo.
Nu lyssnar jag på Winnerbäck.. Han har något mjukt, varmt om sig o sin röst. Hans låtar är annorlunda men jag gillar dom. Inte alls min typ av musik egentligen men den funkar. Speciellt låten Hugger i sten. Hihih var en som sa att den påminde om mig. För mig har den väl egen betydelse men bra är den iaf..
Jag har saknat H i natt..eller jag hela dagen igår o idag med så inget så..^^ Var bara himla tråkigt att vara ensam. Vissa tillfällen är det lite mysigt att få ha sin egen tid, men inte idag. Han kommer snart och är ledig imorgon och den tanken är roingivande. Allt känns mycket lättare när han är hemma..^^ (även om han går mig på nerverna ibland..hihi)
Vi ska till Eskilstuna till julen. Hela familjen och svärmor. I en bil. Upp till kalla norrland som jag kallar allt efter blekinge..:P Anton är superpepp.. Punkt..haha. Ja det är väl sånt man får göra då o då.. Jag är bara anti nu, det går över. Men det är mest för jag vill helst bara vara för mig själv, sova borta är inte min grej. Har aldrig varit. Jag trivs bäst hemma när jag ska sova.. Jag är som sagt van vid min space, att anpassa sig till en grupp av hmmm 15 är liite trögt för mig ibland.. Men väl där så är det inte så farligt..
Jag vill simma...men fel vecka för det liksom. Det var verkligen inte så hemskt som jag trodde. Mer folk än jag trodde men inte hemskt..alls.. Jag drunknade inte.. bara det =) Har t o m beställt en baddräkt. Jag har en bikini, det är laagom skoj. Jag hade ju tänkt ha ett litet linne över, men de fick man inte. Inga bomullsplagg.. Va fan liksom.. så baddräkt o badskor ska ju inskaffas..
Nu ska jag läsa läxor med Anton...laga lite mat...sånt mys..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar