måndag 17 augusti 2009

Weekend escapades

Ja då var man en helg fattigare, några hjärnceller och flimmerhår fattigare med men några erfarenheter rikare.
Fredag:
Inledde helgen med att få anton till pappa. Innan dess hade jag och H fixat oss lite så där lagom för att infinna oss på 21 års fest hos Kusin Nadja. Hon blir bara sötare o sötare för vart år, nybliven singel är hon med fast hon tog det med ro. Hon har nog pojkar på rad så..^^ Himla trevlig kväll med god mat och mysigt sällskap. Vi hade kört dit men H bestämde sig för att ta någon spritgrej efter maten så vi tog en taxi hem. Sagt och gjort. Skolnerverna hade kickat in tillsammans med mensvärk och allmänt olust så vid 12 var mitt huvud klart för natten och ville hem på kudden. Taxin kom och vi åkte hem På gården kommer min älskade lilla sambo på att våra (hans) nycklar ligger kvar i bilen hos familjen Jolsäter.. Så han fick allt vackert åka tillbaka och hämta dom.. Jag satt fint på gården och väntade i den svala nattluften. Perfekt för min migrän kom jag på.
Lördag:
..kom allt för fort och vi åkte och handlade paket till Anton som fyller år snart. Lika bra att planera i förväg. Sen slappade vi mest hela dagen tills de var dags att åka bort till Kattis för lite helgmys. De blev gårdsmys med Kattis, Gusten och Camilla. En tripp ner till city och tittade på Timbuktu. Kan säga att det jag minns var super...(A) blev väl liite mycket kanske.
Söndag:
Ja den blev ju då som den blev. Mådde liiite dåligt där på morgonen. Inte så jag inte överlevde men jag var himla känslig för våra förbannade syrsor som valde just denna söndags morgon att spela sin symfoni för hela jävla kvarteret. Så där lagom till Anton kom hem hade jag kvicknat till. Pizzan och cocan hjälpte kraftigt...hihih..o treon jag klunkade i mig i omgångar..=) Men va fan, lite får man tåla för a good time...
Måndag:
Idag var det då måndag och skolan började. Sov så klart skitdåligt i natt, bättre än jag trodde men ändå, vaknade ett par gånger innan klockan till sist skrek på mig. Fick upp anton och vi kom iväg. Var nästan inget folk på bussen dit, var framme vid lite i 8 och började klättre. Hihihh..detta är underbart. Måndagar, tisdagar och torsdagar ska jag ha matte, kl 8-10 på 4de våningen på Pauli. Förstår ni hur sjukt omotiverat det är?? Jag höll på att avlida när jag väl kom in genom dörren på sista våningen. Hittade salen himla fort, hittade även min gamla och blivande lärare Tommy flummandes i korridoren. Hans ord var bokstavligt "Vad var det jag skulle och vart var jag på väg?" efter jag pratat med honom. Han serså rolig ut ändå är han ganska tråkig som lärare tyvärr. Men han är trevlig iaf, det är bra. Min mattelärare hette Peter och var typ i Hs ålder. Han hade nyss varit pappaledig och var suuperpepp på att lära matte så han drog igång med ekvationer och bråk så där direkt.. Jag trodde man körde typ :"Hej jag heter...och jag ska ha....o vi ska ha denna boken...schema....ses imorgon" men neee då.. Stenciler och genomgång och läxa. Här spiller vi ingen tid.. Dom är verkligen ett eget släkte, mattefolk. Så när jag väl kom hem hade jag matteläxa. O jag fattade inte den heller..vilket skit säger jag bara... Tur man är mattesnille eller va..
(Vet ni hur många folk/barn/morons som springer omkring på Kungsgatan på dagarna...shiiit säger jag bara ) På bussen hem ringde jag desi o så klart berättade hon värrldens sjukaste, hysteriska grej och jag kunde inte gapskratta rakt ut, sånt är evul...hihih. Nu har vi just åtit lite, snart ska jag slänga Anton i sängen o bege mig lite närme min. Bara tanken på att min klocka väcker mig var morgon nu suger..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar