tisdag 18 augusti 2009

Ljuset i tunneln..

....är nära.. Iaf om man går i skolan i denna stan.. vaknade innan fan själv idag. Trött om en gnu kom jag till sist iväg till skolan. Är av med min pärm med alla mina plastfickor, mina solglasögon o jag säkert annat med men men..de kommer väl fram en dag. Busschauffören var en ny förmåga, han tog ca 45 sekunder för att säga hej till mig och sen ytterligare 2 min (alltså 120 sekunder...räkna o se hur lång tid det är) för att ge mig min biljett. Sen körde han som om han stulit bussen hela vägen ner till centralen. Där höll han inte på att komma ifrån, folk bara vällde på från alla håll o kanter. När han väl hittat gasen höll han på att köra över en cyklist, dock inte hans fel men ändå.
Framme i skolan (med hjärtat i röven typ) var min dörr låst, de samlades lite folk som liksom jag skulle in genom denna dörr.. Till sist fick vi veta att den inte fungerade som den skulle o vi fick gå runt o in på baksidan. Jag fick en liten söt allahpojke på släptåg, in genom dörren, in till nästa husrad, upp, upp och upp för alla dessa trappor. Hela vägen upp på 4de våningen. Han pustade lite och frågade mig var sal B101 fanns. Jag skrattade tyvärr åt honom, o sa aww men du de är på första våningen. Han rodnade och suckade lite och knatade neråt igen..stackaren..

Matten gick förvånansvärt bra och jag tycker lite bättre om Peter idag. De är okej iaf och jag har en trevlig tjej som bänkkompis^^. Hade mina andra lektioner idag med. Historia med Thomas. Himla rolig gubbe, han höll på att riva hela inredningen när han hängde sig på den flyttbara tavlan.. Anna från engC/ShB var med där så har lite sällskap. Plus att en av Nadjas väninnor kom fram efter lektionen och sa hej. Jag hade helt missat henne men hon kände igen mig, och inte minst efternamnet. Inte direkt diskret. Efter några timmar ville jag gå o gömma mig, huvudet sprängde och jag var inte direkt på topp, hittade en stor bänk i annexet tills sista lektionen. Glol med pep... <3 Hahah global utveckling med Per-Erik och Tomas. De är så himla skoj att ha såna lektioner. Pep, f.d Po är ett släkte för sig själv.. Sånt som gör att man gärna kommer tillbaka. O på Glol var en hel drös med folk jag gått med förr så det var liskom inget nytt.. Känns så himla mycket bättre nu... Lite böcker på fredag sen är det klart...^^

Nu ska jag sova...imorgon är jag ledig... :D:D:D:D:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar