söndag 19 juli 2009

Söndagar..

..är alltid såna ångest dagar... Vad det beror på vet jag inte men dom har alltid varit det för mig. Somnade ganska tidigt igår och vaknade lagom. Men är nu ändå astrött, så ögonen rinner så trött jag är.
Har inte gjort så där speciellt mycket idag.. Vår bil är lite sönder..hihih.. H lagade den med ägg på vägen hem från Falkenberg.. O ja du läste rätt.. Jag vet han är inte som alla andra men kylaren sprack så bilen nästan kokade. Då kunde man tydligen ha i kylcement o ägg för att täta.. O nu funkar den hur bra som helst.. Meeen..hihih... Bakluckan har gått i baklås.. (det är inte bra att campa alltså) så grejerna som ligger där bak, dom ligger där. Den är helt fast.. Jag sa det att det är dags att köpa en ny bil.. Rakt av. Jag tycker verkligen han är värd det, en helt ny bil. Men han är ju så kräsen så vem vet.. Vi får väl se helt enkelt. Ska iaf komma iväg i veckan o prova den nya Subaru Impreza boxerdieseln. Den är helt överkomlig i pris.. (Allt är ju relativt)
Sen var jag på Burlöv Center..för att köpa en burk med te..:P Vi var i krokarna..när vi var ute i garaget är det bara över gatan så.. De är så gott... Mmm...
Imorgon är det första dagen på sista veckan innan semestern... Skönt det där.. Har absolut inte ett piss planerat och det känns så himla bra. Vi har bara en vecka tillsammans och då blir det bara mys. Sen är det dags för skola igen.
Denna terminen tar det emot mer än de andra. Vet inte varför men det känns inte så pepp som innan. Men vi får se, det kanske går över..eller så blir deet motigt som faan.. Hade nästan velat jobba ett tag men vill inte avbryta skolan nu när jag har så mycket kvar. Funderar längre fram att läsa bara någon kurs o jobba samtidigt, eller läsa till USK o ha de gjort.. vi får se, får väl prata med syon om vilket.

Nu ska jag gå o titta på Walk the line... Mr Pheonix is a hunky hunk..hahah.. man vill bara ha o ha..^^

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar