tisdag 21 juli 2009

Världens ände

Döm om min förvåning när jag traskar ner med mina myskläder o slöfser i källaren och finner att min tvättstuga är bokad till mig idag.. Helt jävla otroligt.. Jag har alltså för första gången i mitt liv typ inte missat min tvättid när jag inte vetat när den var bokad...^^ (man glömmer onödiga saker)
Otroligt vad man blir slacker när man jobbar...haha.. Har typ haft skitiga kläder,varit osminkad o luktat svett var dag i typ 5 veckor nu..(okej liite överdrivit men nästan) Och det värsta är att det kvittar. Det är som en skyddad liten värld där ute på Lindeborg..^^ Man bara flummar omkring, cyklar och cyklar och cyklar, hit och dit. Man kommer liksom ingenvart.. Det är nästan lite sjukt. När jag cyklar dit på morgonen är det som en magisk sfär man kommer in i uppe på bron ut till Lindeborg. När man passerat in i den är man på jobb och där går allt i slow motion. Alla känner alla, alla hälsar på en, det är som ett minisamhälle. När man sen slutar så infinner sig samma känsla fast att man är fri igen. Vi har vårt "kontor" en bra bit in på området och oavsett om man är på väg till eller från jobb är man i denna sfär redan från/till bron. De är lite creepy men ändå skönt=)
Jag förundras så över hur dom kommer ihåg mig,mina gamlingar som jag kallar dom.. Jag har inte sett vissa på snart 2 år men vissa av dom minns mig ändå. O då pratar vi om gamla människor, riktigt gamla ibland.. De är lite mysigt. Har fått många, många kommentarer om min tatto..hihi.. Allt från att den är såå fin till att jag är gaaalen..haha.. Men de flesta är helt med på att "ungdomar" idag har såna, överallt. Skoj att tillhöra den kategorin än, ungdom alltså..^^

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar