måndag 29 juni 2009

Puke...

Nu i helgen som varit har jag inte känt mig helt 100. Inte så att jag varit sjuk men känt mig lite så olustig. Trodde det berodde på något annat så tänkte inte så mycket på det. Lite vila och min bok skulle nog funka. Jag tog det lugnt hela helgen, igår skulle H jobba och jag skulle städa men på eftermiddagen kände jag mig sjukt trött och seg. Kände att städa var inte det jag kände för så jag kollade på film med Anton och lite sånt.

Imorse höll känslan i sig. Jag var inte direkt trött när jag vaknade. Ibland kan jag må lite illa på morgonen om jag inte sovit så bra på natten men det var ingen fara idag. Gick upp och duschade, tänkte att lite kallvatten skulle pigga upp mig. Tog på mig och skulle äta lite. Eller ja äta och äta. Jag dricker måltidsersättning på morgonen för jag kan inte äta för tidigt på morgonen. Det brukar funka hur bra som helst. Imorse fick jag ner 2/3 innan jag fick kväljningar och fick hälla ut resterande. Jag kunde inte borsta tänderna utan att dom kom tillbaka, kväljningarna. Lite obehagligt men sånt går över tänkte jag och vi gick till skolan. Det var rätt kyligt ute på morgonen jämfört med förra veckan och det var skönt. Ann hade öppnat så vi pratade en kort stund sen gick jag ut till cyklen och skulle sticka till jobb när jag kände ett akut behov av att spy. Så jag spydde.. Som fan.. I en buskrabatt vid Antons skola.. Visst är det underbart. Så jag gick hem istället för att jobba idag. Ringde alla 23 olika nr jag har till jobb och till sist svarade Karin. Jag gick och la mig och sov lite (efter jag borstat mina tänder så klart^^) och vaknade för någon timme sedan.

Jag hatar att kräka...den känslan är vidrig. När man känner hur det drar hela vägen från magen längs ryggen upp i halsen och det känns som man ska kräkas ut hela maginnehållet. Efter man tvingats hålla andan i vad som känns en evighet så kommer det bara några sura äckliga droppar magsaft.. Huuuch...det är vidrigt... Jag ska inte äta på ett tag..just in case.. Och håller tummarna för att när jag väl äter får det vara nere... Nu ska jag lägga mig igen, titta lite på tv innan Anton kommer från fritids..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar