tisdag 24 augusti 2010

Dagen 237

Nu är nästan allvaret på gång igen. Skolan började igår med stor invigning av nya högstadiet och upprop. Dom hade uppträde, rektor Per snackade, ballonger skickades upp i luften och t.o.m Ilmar Reepalu var där och pratade. Sen fick vi gå en rundtur på högstadiet, se alla lokaler och sånt. Barbro var med där så hon fick en stooor kram. Var så längesen vi sågs. Hon är så underbar. Vi trodde vi skulle vara hemma i bra tid men icke, lite innan 13 var vi på väg hem till mamma. Anton fyllde år igår och vi gick hem en runda till mamma då hon inte orkar komma till oss. Anita är nere så vi fikade lite och snackade lite skit. Har nu massa saker att fixa men va fan, sånt man får ta. Känns dock lite sådär att vara ansvarig för sin egen mamma. MS är fan skiiit.

Anton firades igår med tårta och massa paket. H jobbade men alla andra kom. Hans pappa ringde också, ibland blir man förvånad. Jag o Anton stupade i säng sen. Lagom kul när klockan ringer på morgonen. Det är jag INTE van vid alls. Men man får en hel del gjort kan jag säga. Jag började plugga idag, fick gjort nästan hela första uppgiften. Lite smått som ska läggas till bara men på det stora hela så. Efter det så fixa jag till mig och drog med Anita ner på stan. Vi gick runt, runt och kollade. Fick tag i en present till Carina som fyller år på måndag, vilket kan bli skoj. Till sist hamnade vi på Casa Mia och käkade massa god mat, drack vin och pratade om allt mellan himmel och jord. Hon har funnits i mitt liv i all evighet och vi kan idag ha väldigt givande samtal som läker mycket i själen. Hon åker hem imorgon men vi kommer att höras av.

Nu vill jag typ gå och lägga mig och sova.. Min "to do" lista till imorgon är enorm. Är det inte meningen att man ska slappa och softa på sin lediga tid?? :O

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar