lördag 10 juli 2010

Dagen 192

Alltså detta funkar inte.. O japp..Ni ser rätt.. Svenskish igen.. Bara för jag ooorkar inte engelska idag. Det hade blivit mer fel än vanligt. Klockan är nu 6,22 och jag har varit vaken en bra stund. Ska tilläggas.. DET ÄR LÖRDAG! Min första jävla sovmorgon på gud vet när och jag vaknar, av mig själv, 5,45 typ. Alltså fick jag en kvart extra..hahah. Man blir sjuk av att jobba, bara att erkänna.
Så nu har jag duschat, lagt fram kläder o grejs, druckit frukost och ja nu sitter jag här.
Drömde om Peter Stormare i natt. Och pappa... Kan se honom framför mig.. Var sommar brun som fan.. Måste erkänna att jag trodde inte det skulle gå att leva utan honom ett tag. Men det gör det.. Man blir ledsen då och då.. Man önskar man kunde ringa och prata ibland.. Det finns vissa ord man vill höra.. Saker man vill berätta.. Men de går att leva ändå...

Idag ska vi till Åhus.. Svärmor fyller år och H's syster kommer. Vi ska åka tidigt så jag kan få solat lite. Blekare än fan..jobbar ju bara och de få lediga dagar man har är man så trött på värmen och skiten att man helst vill vara inomhus. Det lär ju bli en heldag idag..

Har inte hänt för mycket på sista tiden.. Varit lite död efter jobbet. Tyvärr är jag inte hungrig längre. Jag kan dricka min shake på morgonen..runt 6.. Sen inte äta mer förrän på kvällen vid 17-18.. Liite väl lite att äta.. O allt jag märker är att jag är trött. Så klart dricker jag vatten under dagen men man ska ju ändå känna hunger. Man ska väl vara jävligt glad och hålla käften bara ^^

Byggarna är klara här på vårt hus nu.. Thank God.. Jag gick loss med dammsugare på balkongen.. Damm och skit ÖVERALLT... Tog sju svåra år.. Men nu är den liite dammfriare..:P Mina gula smultron var skitgoda. Och dom växer mer än dom röda.. Skumt men vem bryr sig.. Nu är klockan snart 6,40 så dags att sätta fart..hahah eller vad tycker ni.. Ska snart dra upp lilla H..hihih.. Får muta med lite kaffe..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar