onsdag 5 maj 2010

Dagen 125

Onsdag redan.. Denna vecka har flugit förbi alltså. Måndagen minns jag inte ens hahah eller jo..men bara som en stor kaosröra med tvättning, handling o undanröjning.
Igår kom våra fina fönster. Fick dra bort alla möbler, mattor, blommor. Jag har massa grejer alltså.. Kl 7,15 (!!!!) kom nissarna och började dra i grejerna. Dom var klara vid 15. Lagom liksom. Jag + katter fick bo i sovrummen och balkongen. Som tur var så hade vi fint väder, inte allt för kallt. Jag fick ju roa mig med något så jag fick fanimaj pluggat. Mitt i all slammer. Inte illa. H skulle åka och jobba så jag fick städa helt allena sen. Snällt liksom..:P Han slipper jämt undan sånt.
Meen nu har jag nya, fina, ljusa fönster med fina karmar. Nästan synd att ha gardiner..:P

Idag har jag varit i skolan, träffat en liten lärare. Det gick bättre än förväntat. Dock verkar hon ha HÖÖGA krav på sina elever. Nästan för höga. Jag är inte korkad liksom, har gaanska bra betyg hittills (om jag får skryta lite så ^^) Men här får jag verkligen kämpa för mitt lilla VG. Orkaaaaa..

Promenerade lite idag efter skolan. Skorna funkar. Jag köpte Reeboks nya Easy tone. Jävlar.. Här bränner vi..fett förhoppningsvis..men fan vet vad egentligen..:P Jag kommer avliiida i skogen med Camilla, alltså helt seriöst.. Mina ben kommer gå av, brinna upp, implodera..något.

Jag funderar staaarkt på att ta mitt körkort. Är inte så bra tajming just nu med skola o sånt. Får bli klar med den först. H kommer dö när jag säger till honom att vi ska övningsköööra... Det kommer bli rent livsfarligt ska jag säga. Jaa jag kommer förvarna er så nu kan hålla er inne :D
Vi projekterar än..men ack så bra det kommer bli...

Nu ska jag gå och se om jag kan hitta på något hyfsat nyttigt att äta till middag idag.. Har såå dålig fantasi till middagar...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar