tisdag 16 februari 2010

Dagen 47

Jag har ont, så helvetes jävla ont. Min nacke är helt fuckad, känns som nackspärr men ändå inte. Min bästa vän just nu är tigerbalsam. (vad säger det om mitt sociala liv vava :P )
Har sovit sisådär 3 timmar i natt, wonderbar. Ska skicka anton till skolan sen sova. För att leva i mediaåldern numero uno finns det jävligt lite att se på tv halv 5 på morgonen.
Hade Tanja på middag igår. Det var jätteskoj. Vi ses inte så ofta, men när vi gör så är det alltid lika skoj. Vi pratar om konstiga saker, men det passar oss liksom.
Min motivation har pendlat en hel del. Det är lite jobbigt att man är så lättpåverkad av olika saker. Om dom är bra så blir det ju bra, men är dom inte bra blir det fan dåligt. ( Miss Obvious haha)
Var dock lite duktig igår, var och simmade med Tax. Dom har verkligen skruvat upp värmen där inne alltså. Fick nästan panik av värmen i bubbeln. Samma känsla av alla 25000 fjortisar som spred sina liv överallt i omklädningsrummet. Vi ifrågasatte om vi också var så när vi var unga och kom fram till att
Nej..det var vi inte :D Vi hade hyfs.. Sådeså..



Från något till något helt annat. Melissa "the hurrican" Hernandez. Grejen är det att då och då kan jag tycka att en tjej är såå jävla snygg/het/sexig, kalla det vad ni vill. Inte alls så att jag skulle bli kär eller så men bara gilla det yttre. Den där var med på Mtv Made, och grejen är den att hon är sjuuukt lik en kille jag vet. (kan vara det som gör det så klart..men skumt är det iaf)


Hittade dessa två bilderna med, tror det var på facebook. Den första var som svar på gayäktenskap, vilket jag bara tyckte var så jävla bra. Den andra är bara cool.. YMCA :D För er som inte vet så betyder blasphemy hädelse. Vet du inte vad det är får du fan roa dig med en ordlista idag.
Nu ska jag gå och försöka sova. Lagom tid för det, 8 på morgonen. Oo

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar