tisdag 5 januari 2010

Dagen fem :The final..

Hysteriskt tvättande : här tvättar vi tydligen inte längre en gång i veckan, utan neeej vi tvättar varannan dag. så vi tvättade idag.

Hysterisk jakt efter försvunnen mp3 : jag var totalt av med min mp3, kände mig halv om ens det. Letade ÖVERALLT innan Anton kommer med den i handen och pekar var han hittade den. ( NEEJ den låg inte där när jag tittade där)

Hysteriska diskussioner : har vi allt haft idag, om jävla Columbus, Västindien, och ja allt annat totalt ointressant man kan ha. Ibland blir jag hysteriskt irriterad.

Hysteriskt ont i halsen : se ovan. man blir arg så man skriker ibland. Plus att jag är sjuk.

Hysterisk Kajsa : eller ja det hysteriska är att hon "pratar", hon är som en knapp. Man petar på henne och hon bräker ur sig ett mjau. Jämt. Lite sött och lite jobbigt.

Hysterisk rensning av kylen : förstår du vad skit man samlar på sig i en kyl. Helt sinnes. Men nu är det iaf utrensat, sopsorterat i plast, glas och metall uppradat i hallen i fina påsar.

Som du ser är ordet hysteri en bra sammanfattning av min kväll. Nu ska jag sitta och filosofera över ett "dilemma" jag har. Eller egentligen har jag inget, men det känns så ändå.

2 kommentarer:

  1. Men visst är det skönt att rensa kylen?

    SvaraRadera
  2. haha ja det känns lite fräschare där inne nu om inget annat.. ska nog göra samma sak med sängkläder o annat sånt idag.. Har gått bra hittills, smink, barnkläder o massa annat har åkt all världens väg..:P

    SvaraRadera