torsdag 24 september 2009

Nära skjuter ingen hare...

Vilken daaaag... När jag drömde som bäst ringde min klocka..bara det är fan elakt. Hade en så himla mysig dröm men jag håller den för mig själv..^_~ Inte nog med det utan jag skulle till skolan med..matte..som vanligt. Vi hade prov igår och Peter hade redan rättad dom.. Jag ville slå på honom.. (det var mitt eget fel, han var hur snäll som helst men jag måste ju ha någon syndabock) Jag fick 20,5 av 24.. Mvg gränsen låg på 21!! Va faaaan *grrhh* Men men...det kommer fler.. om exakt 14 dagar..=)
Men det ljusnade...jag måste skryta lite...bara lite.. Fick mitt historieprov med.. 76/78.. De var iaf mvg.. Med en liten text "Imponerande" i hörnan.. Hihih I had a good day. Fick ett sånt skrattanfall man får ibland med. Vår lärare berättade om 1700-talet. Slavhandel o grejs.. Han la av en sån kommentar alltså.. Han frågade var man fick slavar ifrån och då svarade någon att man åkte och hämtade dom i afrika. Då svarade läraren något i stil med att man inte säger Hej hej vill ni komma och titta i min båt.. Och det lät så jävla skoj så jag kunde inte sluta skratta, sen bara fortsatta han med massa små kommentarer så genom hela lektionen. Han tyckte det var himla komiskt att jag inte kunde sluta skratta.
Jag gillar inte att åka kollektivt...folk är inte kloka.. Igår var det en utländsk chaufför som pratade hysteriskt på sitt språk med en kille långt bak i bussen, till sist kallade han fram killen, han stannade bussen, kallade på killens kompisar och typ skällde ut dom innan dom gick av. Vi svennar satt som fågelholkar, vad hände typ?? :O
Idag åt alla på bussen, McDonalds, mackor med vitlöks salami, godis..vad är det med er?? Kan ni inte vänta tills ni kommer hem?? De luktade såå illa av alla dessa skumma dofter.. Ät hemma!!
Jag har haft apmycket att göra idag..tvätt, läxor, städ, handla, mat..massa skiiit rent ut sagt.. Uscha ja...får sätta fart..innan jag bara slutar fungera..:P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar