onsdag 30 september 2009

Dagen

Jag fick ju inte min "dröm" morgon..det var rätt självklart.. Men när Anton gått till skolan och jag ätit frukost gick jag in för att väcka H.. Det slutade med att jag la mig och sov..gott..såå gott.. Livsfarligt att göra så, man vill aldrig gå upp igen ju. Han väckte mig istället vid 11..^^ I needed the sleep indeed..
Han har för övrigt suttit heela morgonen och lagt pärlplatta..hahah.. Jag är sambo med en tönt..bara att inse^^. Jag satte upp mina ramar.. Vet inte om H hånade dom eller inte, är dom så fula??


Jag undrade om han kände sig manlig i KISS tröja o pärlor all over the place... Han muttrade..:P




Jag tyckte iaf dom var söta..



Nemooo....^^

Pluggar/pluggat psykologi.. ser inte fram emot imorgon.. Först heldag i skolan och sen prov på kvällen, lajbans.. Har rätt mycket gratis från A kursen men ändå..man minns ju inte allt man vill.. Har för en gångs skull lyckats betala alla räkningar i tid..(en dag tillgodo är rekord detta året ) Hihi de brukar vi förtränga rätt bra.. Men det är ju så tråkigt..
Ska spendera mer pengar ikväll, var höst samma sak. Kläder till Anton. Det händer något under sommaren, barnen växer som grönsaker..^^ Han är snart lika lång som jag vilket betyder att han behöver nya kläder, nya skor, nya gympakläder.. Allt på en gång är lika bra. Varken han eller jag är jättepepp men han är bra att handla med, han gnäller aldrig. Jag gillar inte att handla när alla fått lön, ALLA handlar då. Fattar inte varför, har folk inga pengar efter den 10de eller vad??
Sist vi lämnade honom hos Mange var det en granne ute som kallade på mig. Han berättade hur omtyckt Anton är i området där dom bor, hur snäll han är och hur bra jag uppfostrat honom. Han undrade om han var lika snäll och gullig hemma, svar ja.. Visst han har sina stunder men överlag är han himla gosig att ha att göra med. Det är alltid lika skönt att få bekräftelse på att man har gjort ett okej jobb.

Dagens :

Scoop:
Solen är inte längre världens mittpunkt. Den platsen är numer tagen av en ytterst eminent karaktär..

Massaker:

Min balkong... It is no more... De mesta är nu nerklippt och dödat..:(

Idé :
Resa till Stockholm är i planerna. Jag vill, vill, vill se utställningen med Dali på Moderna Museet. Så nu ska det planeras...^^

Måste :
Shopping...lagom pepp..undra varför, vi tjejer ska ju gilla att göra av med pengar..^^

Akta dig nu för A brunnar..^^

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar