torsdag 6 augusti 2009

Ordinary day

Idag har varit en väldigt skum dag. Vaknade på tok för tidigt (9,35). Ska nämnas att jag vaknade mitt i natten bara så där. Och kunde inte somna om. Till sist infann sig John Blund och jag somnade men det kändes som en evighet med vändningar och kuddkramingar hit och dit. Hade världens känningar av kommande vecka. You girls know what I´m talking about. Ont som fan gör det när livmodern eller vad det nu är som krampar, krampar.. Jag får alltid huvudvärk innan..så jag hade ont i huvudet innan..drygt är det.. Har inte gjort så många knop idag. Flummat lite hemma, läst lite och så.
Vid 18 var H hemma och då hade jag packat grejer för en kväll i Pildammarna med jobbfolket. Himla trevligt var det. Många barn dock, inte alltid jag orkar med barn, egna eller andras ska tilläggas. Vi grillade, spelade brännboll och allmänt umgicks. Magda med man var där, Zana med sin "bitch" (egna beskrivningen från nyhavn så häng mig inte) Emma o Bobby, Moms och Fredrik, Nina och Maria var där med en stund. Anton hade frågat Talha om han ville följa med så han var med, dom två var himla duktiga på brännboll. Stora biffiga pojkar som fredrik o Moms låg i lä när det gällde få iväg bollen.. Den som överraskade stort var fanimej Magda. Hon slår verkligen som en hel karl.. (när hon inte hånglade med mannen då va..:P ) Haha fredrik överraskade med att tacka för lilla presenten han fick när jag slutade..:P Han gav mig ett erbjudande om att ge mig 100 kr för att jag skulle baka något till honom, jag frågade så klar vad och han ville ha chokladbollar (politiskt korrekt jajamensan) så jag gick o köpte en till honom, la den på ett med fat och skrev en liten lapp till honom. Han hade blivit rätt paff..^^ Lite gulligt..

Man borde göra sånt mer ofta. Gå ut och umgås. Gå ut och äta, grilla, bara vara.. Något.. Det är bra för själen.
Vi var hemma vid 21 något efter att ha stannat till på Coop för en glass. De var någon som firade helg där och stupat framför en bil med huvudet före. Han skrattade med hela huvudet så antagligen hade han inte skadat sig men ändå.. Lite roligt är det alltid när folk trillar.. Just nu har H gått o lagt sig, anton sover sen någon timme o jag har tömt min hmm..funderar..tredje eller fjärde Baileys Mint och bloggar. Just nu känns det inte som jag flyter men fråga mig imorgon och svaret kan variera..

Jag har bytat från min baileys till Malibugrejs och ska nog börja fundera över livet, ska man inte göra det över ett glas sprit? Tror det ger störst reslutat iaf..

See u tomorrow...=)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar