lördag 27 juni 2009

So far so good..



Ännu gillar jag denna bloggen bättre, lite annat upplägg men de funkar. Ska lägga in lite bilder idag och se hur det funkar. Läser du detta så funkade det bra, om inte..ja..:P



Jag hittade en bild på nätet för lite sen som jag blev helt betagen av. Det var en bild på en nebolusa. De är stora moln med gas och rymdstoft och dom är så vackra. Så jag letade vidare och fann en del fina bilder. Nebulosor och Galaxer. Tänk vad som finns där ute utan att man kan se det. Och nej jag tror inte på aliens..hihih..bara stjärnor och gasmoln och sånt..^^ Men man ska aldrig säga aldrig.. För övrigt gillar jag just Alien en hel del. Det är en av mina favorit konstnärer som har ritat henne. H. R. Giger Han har bland annat formgivit några barer, gjort statyer och ritat en hel del teckningar och målningar. En annan av mina favoriter är Luis Royo. Hans målningar annorlunda men ack så fantastiska. Hmm hur kom vi nu in på konst..? Eller ja egentligen är det ju inte så konstigt. Man måste se det dära gasmolnet som konst med, eller? :P Denna ska se ut som en fågel, den kallades för rymdfågel iaf.. Jag vet inte om jag helt ser likheten men men. I vilket fall är den himla fin. Nästan så man vill åka ut i rymden..men bara nästan. Vet inte hur man hade känt sig där ute, helt jävla ensam eller hade man känt sig som man var del i något större kanske. Vem vet, jag kommer då aldrig att få veta vilket iaf.
Äntligen är det helg. Man uppskattar helger så mycket mer när man jobbar. När man pluggar är helgen bara ännu en dag man kan plugga på, bör plugga på och måste plugga på. Nu är man helt jävla ledig, och det är så underbart. Denna veckan har gått rätt sakta måste jag säga. Jag jobbade måndag och tisdag och hade inte ett smack att göra på jobb. Jag går utöver alla dom andra och har inget eget schema så jag ska "hjälpa" dom andra men om ingen behöver hjälp har jag nada att göra. Så jag tog ledigt i onsdags, hade sovmorgon ( vilket betyder att jag gick upp efter 6 ^^) Vi var på Golvpoolen, herre gud vad det finns mycket fint till badrum. Jag vill ha nytt när man går där och tittar på alla deras utställningsmontrar. Nästan så man känner att man vill göra om allt här hemma, nya golv, badrum, lite nya färger. Men det ska jag INTE, så dom tankarna förskjuter vi..långt bort..:D Sen jobbade jag torsdag igen. Då hade dom tydligen haft lite kaos på onsdagen och dom hade behövt mig, ibland är det ironiskt. Men jag hade lite mer att göra för någon var sjuk. Det har varit allmänt jävligt varmt, men jag är inte helt kry så har nog haft lite egen feber med. Dubbel värme liksom.. Alla människors baciller när man kommer till jobb blir oftast lite väl många för min del. Oavsett hur mycket man spritar sig.
Nej nu ska jag fixa lite frukost, ta några alvedon och krya på mig själv..^^

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar